Relé és megszakítóvizsgálók

 

Az egyre bonyolultabb és modernebb védelmi rendszerek megkövetelik a megfelelő tesztberendezések gyártását is.

Ezekre a kihívásokra kínál megoldásokat a QUALITROL CORPORATION és a KOCOS MESSTECHNIK is. 

QUALITROL

Alállomási online állapot monitor

BCM-200 Megszakító on-line állapotmonitor

 

 

 

 

KOCOS
ACTAS P megszakító vizsgálók
Az ACTAS megszakító vizsgálók jelenleg a világ élvonalában vannak, minden jelentős megszakító gyár ilyen berendezéseket használ a gyári vizsgálatoknál. A berendezések megfelelnek az IEC megszakító szabványnak és nagy pontosságúak.
Bemutató prospektus (pdf)  
Műszaki adatlap (pdf)  
   
ACTAS P22
Az ACTAS P22 a csúcsberendezés. Ez a műszer bármilyen felépítésű és rendszerű megszakító vizsgálatára alkalmas. A szabványos kábelezés teljeskörűen lefedi a felmerülő igényeket. A csatlakozó rendszerek rendkívül könnyen és jól rögzíthetőek fel a megszakítókra.
A megszakítóhoz mozgás átalakítók és érzékelők is rendelhetőek a különböző kialakítású egységekhez.
A megszakító vizsgálata teljessé válik az átmenő ellenállás mérésével - Lásd alább - mely szervesen összeköthető a központi egységgel.
A speciálisan megtervezett ellenállásmérők (100-600A) egy opcionális kiegészítővel lehetővé teszik a P22 modell használatát a dinamikus ellenállás mérésére is! Természetesen három fázis esetén 3db ellenállásmérő célszerű alkalmazni.
   
ACTAS P14
Az ACTAS P14 a középkategória, az arany középút. Rendelkezik a 3 fázisú megszakítóknál szükséges bemenetekkel, mérési képességekkel, de nem lehet vele mérni a dimanikus ellenállást.
Hasonlóan a P22-höz, itt is csatlakoztathatjuk az ellenállásmérőt (célszerű 3db) mely vezérelhetővé válik a központi egységről.
A rendelkezésre álló tartozékok és opciók listája megegyezik a P22 modelljével.
   
ACTAS P6
Az ACTAS P6 a kistestvér, mely funkciókban hasonló mint a P14, azonban csak egy fázis mérésére alkalmas és nem teszi lehetővé külső tápegység használatát.
Itt is használható ellenállásmérő (1db) mely vezérelhető lesz a készülékről.
Ugyanazok a kiegészítők és tartozékok használhatóak hozzá mint a P22-höz.