A DFS3 digitális erőmérők új egyszerű és rugalmas funkciói!
Most bevezetésre kerül két külső tartozék csatlakoztatásának lehetősége a DFS3-hoz: egy erőmérő cella és egy nyomatékátalakító. Az ügyfelek ASCII kommunikációs protokollra vonatkozó kívánságait is belefoglaltuk.

Sokoldalú és egyszerű 
Most bemutatjuk a két külső érzékelő csatlakoztatásának lehetőségét a DFS3-hoz.
Ez azt jelenti, hogy ügyfeleknek 3 az 1-ben mérőeszközt kínálhatunk, azaz a belső és a két külső mérőcellával. A két külső érzékelő lehet erőmérő cella vagy nyomatékátalakító.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára több alkalmazás tesztelését ugyanazzal az erőmérővel, egyszerre egy érzékelőt leolvasva.


ASCII kommunikáció
A DFS3 sorozat USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a számítógéppel való kommunikációt. 
Azonban most már más rendszerekkel is integrálhatja mérőeszközét az ASCII kommunikációs protokoll segítségével, amely ügyfeleink által nagyon kért szolgáltatás.

Mindig a sebességre hangolva
A DFS3 használatakor törekedjen, hogy mindig a legfrissebb firmware-rel rendelkezzen az eszköz. Az AMETEK Device Agent-ünk segít azonosítani a legújabb firmware-t, és mindössze 60 másodperc alatt frissíteni. Tekintse meg videónkat a termékindító készlet egyszerű használatáról a forgalmazó honlapján.

A korábban említett USP-k
 - Ergonómikus dizájn
A DFS3 digitális erőmérők már nagy sikert értek el mind az új, mind az egyedülálló ergonomikus kialakítás, amely biztos fogást biztosít, valamint a nagy, könnyen leolvasható színes képernyő, amely megjeleníti az adatokat és az ikonokat a könnyű navigáció érdekében.
Egyszerűsített menü navigáció 
A DFS3 egyik jelentős újítása, hogy egyszerűsített menünavigációt kínál. A felhasználói felület intuitív és személyre szabható navigációval rendelkezik, és mindössze néhány kattintással elérheti a legfontosabb információkat a készülékről, a vizsgálati módszerről és a mérésekről.

Jövőbeni megrendelések
A DFS3 mérőeszközöket, külső erőmérőket és nyomatékátalakítókat a mai naptól rendelheti meg, keresse az AMETEK területi értékesítési kapcsolattartóját árajánlatért.

Tudj meg többet 
Az alábbiakban könnyen elérheti a létrehozott promóciós anyagokat:

- Termékoldal, DFS3
- Adatlap, DFS3
- Adatlap, AFM erő és AQM nyomaték átalakítók

A forgalmazó honlapja, talál egy termékindító készletet, amely tartalmazza a fent említett anyagokat és a mérőeszközök, erőmérő cellák és nyomatékátalakítók képeit, beleértve a firmware Device Agenten keresztüli frissítését bemutató videót, valamint egy DFS3 termékbemutató prezentációt.
 


TwitterLinkedin
Unsubscribe     Privacy Policy

AMETEK STC, 8600 Somerset Drive, Largo, Florida 33773, USA